Imię: Damian
Doświadczenie w forach: Dość spore. Mam własne forum Moje Forum. Oprócz tego byłem też Moderatorem na Codegame.pl (już nie jestem, gdyż kosztowało mnie to za dużo nerwów i czasu)
W kilku zdaniach opisać siebie: To będzie trudne bo zazwyczaj tego nie robię. Jestem spontaniczny (ale nie do przesady), lubię pisać dużo w nawiasach (bo w nich najłatwiej wszystko wytłumaczyć), ale przede wszystkim moim zainteresowaniem jest informatyka (i wszystki dziedziny nauki z nią związane: grafika, programowanie itp.)
Dlaczego ta ja powinienem zostać moderatorem: Bo jestem sobą, a co najważniejsze nie traktuję żadnego użytkownika z góry i można się mnie o wszystko spytać.
Pozdrawiam Damian2054
Ostatnio edytowany przez Damian2054 (2012-01-20 20:16:51)
Według mnie mógł byś zostać moderatorem. Widzę że jesteś obiektywny i że będziesz służył pomocą innym użytkownikom. Jednak czeka Ciebie sporo pracy, mam nadzieje że masz duże pojęcie o grze Metin2. Takie jest moje zdanie ale poczekamy jeszcze na odpowiedź mojego kolegi Simonka.
Twoje zgłoszenie zostało rozpatrzone pozytywnie. Zostajesz moderatorem na okres próby trzech dni. Z tego co widzisz są puste fora na forum mam nadzieję, że wspólnymi siłami to zapełnimy oraz ściągniemy użytkowników.
No to cóż Witamy w teamie .